Om Integrationsgrunduddannelsen (IGU) – nu med i alt 41 tilmeldte

Integrationsgrunduddannelsen (IGU) er et resultat af trepartsaftalen om  arbejdsmarkedsintegration mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter af 17. marts 2016. Som der stod i Udlændinge- og Integrationsministeriets pressemddelelse:

“Der er overordnet set behov for et paradigmeskifte i integrationsindsatsen for de flygtninge og familiesammenførte, der ikke med det samme finder beskæftigelse i Danmark. Derfor skal indsatsen begynde tidligere og i højere grad end i dag foregå ude på  virksomhederne. Det skal ikke mindst ses i lyset af, at kun 28 pct. af flygtninge og familiesammenførte til flygtninge (i alderen 25-64 år) i 2014 var kommet i arbejde efter 3 års deltagelse i integrationsprogrammet.”

Lars Løkke udtalte: “Jeg vil gerne kvittere for, at der har været udvist ganske stor ansvarlighed, stor vilje til at finde fælles løsninger på den helt ekstraordinære flygtningeudfordring, vi står i. Det vil bidrage til at gøre det enklere, minimere både de økonomiske og de menneskelige omkostninger ved flygtning- og migrationskrisen. [..] Den anden ting, det er, at vi ændrer integrationsindsatsen i kommunerne. Et egentligt paradigmeskifte, sådan at dét, der først og fremmest kommer fokus på, det er at få flygtninge i job. Den aftale, der er indgået i Finansministeriet her i formiddag, den bygger videre på konstruktive forslag fra kommunerne selv.”

Pr. 31. oktober 2016 er der indberettet 41 IGU-forløb til Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

 

 

4 thoughts on “Om Integrationsgrunduddannelsen (IGU) – nu med i alt 41 tilmeldte

 1. 手汗が気になる方に効果のあるパウダーが市販されているのを知っていますか。手汗は、薬局にある制汗剤では、効果がありません。汗が出るシステムが脇と手のひらでは、全く違うからなんです。手汗専用のパウダーを案内していますので、汗が気になる方は、ぜひこちらのページを見てくださいね。あなたの悩みが、すぐに解消できると思いますよ。

  Like

 2. Buenas

  Muy motivante tu redacción y hay demasiadas información que no conocía que me has
  enseñado, esta maravilloso.. te quería corresponder el tiempo que dedicaste,
  con unas infinitas gracias, por aconsejar a gente como
  yo jujuju.

  Saludos

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s